Η Εταιρία Ρόδον

Η εταιρία δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της παραγωγής και εκτύπωσης χαρτοπετσετών. Από την ίδρυσή της, στόχος μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη φροντίζοντας πάντα να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Οι πελάτες που μας εμπιστεύονται από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, μέχρι και σήμερα, είναι στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνουν μια άριστη συνεργασία.

Η εταιρία υποστηρίζεται από μία ομάδα νέων ανθρώπων άριστα δεμένη, τόσο στον χώρο της παραγωγής, όσο και στης πώλησης. Όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να εξελίξουμε την επιχείρηση, σε μία από τις κορυφαίες στο είδος της, με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντα φτιαγμένα για τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Οι έμπειροι συνεργάτες μας, είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας ενημερώσουν για ό,τι νέο στα προϊόντα και τις δυνατότητες παραγωγής. Η μεγάλη γκάμα μας, σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

divider

Στόχος μας η σταθερά ανοδική εξέλιξη.

Το όραμά μας είναι να ξεχωρίζουμε ώστε να αποτελούμε πάντα την κορυφαία επιλογή, ανάμεσα στις ανταγωνιστικές επιχειρήσεις. Δουλεύουμε, ομαδικά σε κλίμα εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού, ενώ υποστηρίζουμε και προωθούμε τις ιδέες των συνεργατών μας.

Παρακολουθούμε τις αλλαγές στο επιχειρηματικό περιβάλλον, όπου οι εξελίξεις είναι γρήγορες και ενεργούμε αποφασιστικά ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις νέες συνθήκες.

Παραγωγή:

Χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, με ποιοτικό έλεγχο σε όλες τις βαθμίδες επεξεργασίας, για να πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας, προσδίδει μια ιδιαίτερα υψηλή αξία στις συνεργασίες μας και στην σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργούμε με τους πελάτες μας.

Παράγουμε εκτυπωμένες χαρτοπετσέτες με δυνατότητα εκτύπωσης τεσσάρων χρωμάτων. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε ποιότητα, υφή, χρήση, απορροφητικότητα, μέγεθος. Ενδεικτικά παράγουμε:

Χαρτοπετσέτες Πολυτελείας

Λευκές 35%
Τυπωμένες 33%
Χρωματιστές 20%
Οικολογικές 12%

Χαρτοπετσέτες Εστίασης

Λευκές 20%
Τυπωμένες 65%
Οικολογικές 15%

Χαρτοπετσέτες Οικιακές

Λευκές 30%
Τυπωμένες 70%

Το προφίλ των πωλήσεών μας είναι ήπιο, με βάση την επέκταση των συνεργασιών, ξεκινώντας ακόμη και με μικρές παραγγελίες. Εκτιμούμε τους πελάτες μας έναν έναν και χτίζουμε την εμπιστοσύνη με βάση την καλή δουλειά, την συνέπεια, την ειλικρίνεια και την σταθερή ποιότητα στα προϊόντα μας. Η ομάδα της Ρόδον είναι έτοιμη να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία, προσφέροντας σταθερή ποιότητα, άψογες εκτυπώσεις και συνέπεια σε κάθε παράδοση! Με χαρτοπετσέτες ανθεκτικές, απορροφητικές, αλλά και οικονομικές, σίγουρα θα γίνει η πρώτη σας επιλογή.

Οι αξίες και τα πιστεύω της εταιρίας μας είναι η δίκαιη και συνεπής συμπεριφορά, ο σεβασμός στους καταναλωτές των προϊόντων μας καθώς και η ακεραιότητα στις καθημερινές μας συναλλαγές. Είναι όλα εξίσου σημαντικά για εμάς, με στόχο το θετικό αντίκτυπο τόσο για τους πελάτες μας όσο και για το προσωπικό μας.

Η Εταιρία