Η εταιρία Ρόδον χρησιμοποιεί αυστηρές προδιαγραφές τόσο για την παραγωγή των προϊόντων (διαδικασίες και πρώτες ύλες), όσο και για την λειτουργία της.
Όλες οι Ά ύλες μας διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά καταλληλότητας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Ενώ και τα μελάνια εκτυπώσεων που χρησιμοποιούμε είναι νέας γενιάς, με βάση το νερό, απαλλαγμένα από διαλυτικά, βαρέα μέταλλα και άλλες βλαβερές ουσίες, απόλυτα συμβατά με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Κανονισμών και φιλικά προς το περιβάλλον.
Στόχος μας είναι να εξελίσσουμε διαρκώς την παραγωγική μας διαδικασία παραμένοντας προσηλωμένοι στις αρχές της οικολογίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Οι προδιαγραφές αυτές πιστοποιούνται και από ανεξάρτητους φορείς:

ICAP

 

 

Πέρα από τις βεβαιώσεις των φορέων, είμαστε ιδιαίτερα επιφορτισμένοι και προσεκτικοί στην τήρηση μεθόδων παραγωγής, συσκευασία, καθώς και λειτουργίας που ξεπερνούν τους ελέγχους και τα πιστοποιημένα πρότυπα.  Υλικά παραγωγής καθώς και όποιος άλλο παράγοντας στην διαμόρφωση του τελικού προϊόντος, περνούν από εξονυχιστικούς ελέγχους και αφιερώνουμε αρκετό χρόνο σε δικούς μας ελέγχους.

«Ο κόσμος που δημιουργούμε είναι ο κόσμος που ζούμε εμείς οι ίδιοι και τα παιδιά μας!»

Πιστοποιήσεις